International Play Concepts - kinderhoeken en speelsystemen op maat

Veilig en duurzaam

Geen losse onderdelen

Nederlands product

Conform de EN norm

Uniek Design

Onderscheidend en uitnodigend

Onderhoudsvrij

dus kostenbesparend

  1. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  2. Prachtige projecten, kinderhoeken en speelsystemen
  3. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  4. Food, non-food, fast food of dienstverlenende sector

 

Speelhoek kinderen

Wilt u graag een speelhoek voor wachtende kinderen laten ontwerpen? Neem dan meteen contact op met International Play Concepts. Wij hebben ruime ervaring als expert op het gebied van het ontwikkelen en leveren van speelconcepten voor winkels, restaurants en wachtkamers. Met onze concepten hoeven kinderen zich niet meer te vervelen tijdens het wachten en kunnen de ouders rustig doen waar ze voor kwamen.

Interessant

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, als uw klanten bestaan uit gezinnen met jonge kinderen, dan is een speelhoek voor de kinderen een interessante investering. Zo kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken en gaan zowel zij als de ouders tevreden weer weg. Zo is de kans groter dat ze later nog eens terugkomen naar uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat een speelhoek voor de kinderen niet te veel ruimte in beslag neemt. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het leveren van een interactieve touch screen spelcomputer.

Contact

Als u een speelhoek voor bezoekende ouders met kinderen wilt laten ontwikkelen, dan komt u naar International Play Concepts. Onze deskundige medewerkers kunnen u ook voorzien alle benodigde informatie en persoonlijk advies over een speelhoek voor wachtende kinderen in uw bedrijf.??Neem vrijblijvend contact op met International Play Concepts via:

International Play Concepts B.V. - Krachtenveld 27 - NL-3893CD Zeewolde
Correspondence: Postbus 29 - NL3890AA Zeewolde
Phone: +31-(0)36-3000433 - Email: info@playipc.com
??2017

Zoeken