International Play Concepts - kinderhoeken en speelsystemen op maat

Veilig en duurzaam

Geen losse onderdelen

Nederlands product

Conform de EN norm

Uniek Design

Onderscheidend en uitnodigend

Onderhoudsvrij

dus kostenbesparend

  1. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  2. Prachtige projecten, kinderhoeken en speelsystemen
  3. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  4. Food, non-food, fast food of dienstverlenende sector

 

Speeltafel

Met een speeltafel van International Play Concepts maakt u het wachten veel aangenamer voor de wachtende kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en ontwikkelen van speelconcepten voor de Retail-Food, Retail-Non Food, Retail Fast-Food en de dienstverlenende sector. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en kunnen een speeltafel leveren voor al deze sectoren.

Kindvriendelijk

Met een speeltafel in de wachtruimte bij de tandarts of de dokter kunt u de kinderen uitstekend vermaken. Zo dwalen de gedachten van de kinderen wat af en zijn ze meer ontspannen als ze hun behandeling tegemoet gaan door bijvoorbeeld de Legoblokjes van de Legotafel. Wij zorgen ervoor dat een speeltafel kindvriendelijk en veilig te gebruiken is. Wij zorgen tegelijkertijd dat de tafels uitstekend aansluiten bij de wensen van uw bedrijf.

Topkwaliteit

Bij International Play Concepts kunt u terecht voor vele soorten spelsystemen. Bij ons is alles mogelijk op dit gebied. Onze producten zijn van absolute topkwaliteit. Wilt u meer informatie over onze producten of over ons bedrijf? Wilt u een speeltafel bestellen???Neem dan vrijblijvend contact op met International Play Concepts via:

International Play Concepts B.V. - Krachtenveld 27 - NL-3893CD Zeewolde
Correspondence: Postbus 29 - NL3890AA Zeewolde
Phone: +31-(0)36-3000433 - Email: info@playipc.com
??2017

Zoeken