International Play Concepts - kinderhoeken en speelsystemen op maat

Veilig en duurzaam

Geen losse onderdelen

Nederlands product

Conform de EN norm

Uniek Design

Onderscheidend en uitnodigend

Onderhoudsvrij

dus kostenbesparend

  1. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  2. Prachtige projecten, kinderhoeken en speelsystemen
  3. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  4. Food, non-food, fast food of dienstverlenende sector

 

Spelcomputer restaurant

Wilt u een spelcomputer in uw restaurant laten plaatsen? Kom dan naar International Play Concepts, de expert op het gebied van interactieve spelcomputers voor de jongere bezoekers van uw restaurant. Daarnaast ontwikkelen wij creatieve kinder- en speelhoeken en speelsystemen. Bij het ontwikkelen van onze producten houden wij rekening met de veiligheid van het kind en uw wensen.

Ruimte

Indien u een spelcomputer in uw restaurant wilt hebben, wordt eerst gekeken naar de beschikbare ruimte en uw wensen. Een spelcomputer van International Play Concepts is compact, gemakkelijk te gebruiken en van hoge kwaliteit. Zo heeft u een spelcomputer in uw restaurant zonder overbodige losse onderdelen, dankzij het gebruik van een touch screen. Wij hebben vele kindercomputers die geschikt zijn om in uw restaurant te plaatsen.

Meer weten?

Wanneer wij een spelcomputer in uw restaurant plaatsen, houden wij rekening met de omgeving van uw restaurant en dat de kinderen zich veilig kunnen vermaken. De spelcomputer zal geen onnodige ruimte innemen en andere gasten niet storen. Zo kunnen de kinderen ook ongestoord genieten van de spelletjes. Wilt u meer weten over onze spelcomputers? Neem dan vrijblijvend contact op met International Play Concepts via:

International Play Concepts B.V. - Krachtenveld 27 - NL-3893CD Zeewolde
Correspondence: Postbus 29 - NL3890AA Zeewolde
Phone: +31-(0)36-3000433 - Email: info@playipc.com
??2017

Zoeken